Helsinki.Soorten droge transformatorenBesteed aandacht aan het vormgeven van merkbekendheid

  • vrijgavetijd:2022-11-27 14:23:10
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:443
  • Korte omschrijving:

    Helsinki.,Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, moeten op tijd leeg zijn

Artikel inhoud

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, moeten op tijd leeg zijn.

Volgens de conditie van scheuren, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is moet deze goed worden behandeld.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.


Helsinki.Soorten droge transformatorenBesteed aandacht aan het vormgeven van merkbekendheid



De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek,Helsinki.Specificatie en model van droge transformator, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Verbetering van de kwaliteitDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest,Helsinki.Aanbrengen van droge transformatoren, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom,Helsinki.Transformer spanning, maar er zijn veel berekeningsmethoden.


Helsinki.Soorten droge transformatorenBesteed aandacht aan het vormgeven van merkbekendheid



Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Hoge kwaliteit en lage prijsSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Helsinki.transformator met olieonderdompeling

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Helsinki.Overige productinformatie
  • Calais.Hydraulisch hefplatformVersnellingsinspectie standaard

    Calais.Hydraulisch hefplatformVersnellingsinspectie standaard

  • AlmeloNameOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformWaar is de gebruiksfunctie van?

    AlmeloNameOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformWaar is de gebruiksfunctie van?

  • VicenzaNameHydraulisch hefplatformHet belang van de selectie van machines

    VicenzaNameHydraulisch hefplatformHet belang van de selectie van machines

  • VicenzaNameHydraulisch hefplatform voor huishoudensInformatie aanbeveling

    VicenzaNameHydraulisch hefplatform voor huishoudensInformatie aanbeveling

  • VicenzaName6-meter hydraulisch hefplatforminvesteren

    VicenzaName6-meter hydraulisch hefplatforminvesteren

  • Gdynia.kgmHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugBetaalbaar

    Gdynia.kgmHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugBetaalbaar

  • Bezier.Enkele kolom hefplatform van de aluminiumlegeringHoe het vragende fenomeen te elimineren?

    Bezier.Enkele kolom hefplatform van de aluminiumlegeringHoe het vragende fenomeen te elimineren?

  • Schiedan.kgmTwee roll hydraulische volledig automatische plaat rollende machineBelang in kranen

    Schiedan.kgmTwee roll hydraulische volledig automatische plaat rollende machineBelang in kranen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!